Grillning och lekar vid barnbadet – 25 februari kl 12:00

Vi har förstått att det finns önskemål om att skapa naturliga möten mellan barnen och deras föräldrar (eller far- och morföräldrar) här ute på Saltarö Skärmarö även under den kallare delen av året. Därför bjuder vi nu in alla som vill och kan att komma ner till barnbadet på Saltarö söndagen den 25 februari kl. 12:00. Vi kommer att tända grillen så ni är välkomna att ta med er valfri picknick. När alla är mätta och glada tänkte vi köra lite utomhuslekar för dem som vill.

Vi passar också på att vid det här tillfället informera lite om vad Tomtägarföreningen ansvarar för och berätta om vad man som medlem kan göra för att bidra till att hålla föreningslivet levande här ute.

(Blir det dåligt väder ställer vi inte in utan då går vi upp till klubbhuset och grillar vår medhavda picknick där och sen tittar vi på en film tillsammans istället.)

Varmt välkomna!